Mirallas met de klassereactie: "Maandag was alles al geregeld"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 1 reacties

Kevin Mirallas besliste de derby tegen KV Mechelen na een woelige week

Mirallas met de klassereactie: "Maandag was alles al geregeld"
Foto: © photonews

Kevin Mirallas mocht na het akkefietje tegen Gent verrassend starten bij Antwerp, maar hij ontgoochelde niet. Met een mooi doelpunt hees hij The Great Old naar de tweede plaats. Hoe het in één week kan keren in het voetbalwereldje...

Uiteraard ging het vooral over één zaak na de wedstrijd: hoe had hij de lucht tussen Bölöni en zichzelf uitgeklaard? "Ik moet toegeven dat het niet mijn beste week was", knikte Mirallas schuldbewust. "Maar we hebben maandag al een gesprek gehad: de coach, het bestuur en ik. We hebben daar alles uitgepraat."

Een goed gesprek moet dat geweest zijn, want na zijn goal ging Mirallas met Bölöni vieren en aaide hem zelfs door het haar. "Dat was een knipoog naar hem toe. Ik wou hem mijn appreciatie tonen. Hij is de baas, daar twijfel ik ook niet aan. De coach en ik weten wat er gebeurd is en dat is nu voorbij. We zijn mannen en volwassenen, dan regel je dat gewoon."

Rust

Maar is Mirallas nu vertrokken? Want het ging tot nu toe nog niet zo best. "Die situatie is moeilijk voor elke speler. Ik ben wel blij dat ik vandaag beslissend kon zijn, voor het team en voor mezelf. Trouwens, de resultaten waren zonder mij ook wel goed hé. Ik kan dus soms wel rust nemen. (lacht) Maar goed, ik heb vandaag op de best mogelijke manier gereageerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties