Reactie Bolat opgetogen met eerste clean sheet: "Die laatste bal had ik een week of vier geleden misschien niet gepakt"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Antwerpen
| 3 reacties
Bolat opgetogen met eerste clean sheet: "Die laatste bal had ik een week of vier geleden misschien niet gepakt"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als we u drie keer zouden laten raden wat de eerste woorden waren van Sinan Bolat na de wedstrijd? Zou u het dan kunnen gokken? Tuurlijk wel: "Eindelijk, een clean sheet!" Het woog op de doelman van Antwerp dat hij zijn netten dit seizoen nog niet had kunnen schoon houden.

Bolat was vorig seizoen de koning van de clean sheets en had er dit seizoen nog geen eentje. De enige match dat Antwerp de nul hield was er eentje waarbij Jens Teunckens onder de lat stond. "Tuurlijk ben ik hier blij mee", zei Bolat, terwijl er onkarakteristiek zelfs een klein lachje vanaf kon. "Maar eerst en vooral blij voor het team, dan pas voor mezelf."

Bolat mocht wel wat meer eer opeisen, want in de slotfase hield hij Antwerp recht. "Ik ben blij dat ik belangrijk kan zijn voor de ploeg. Die laatste bal (van Schoofs) had ik een week of drie-vier geleden misschien niet gehad. Vorige week tegen Gent ging het al beter en nu stond ik er weer."

De sfeer is altijd fantastisch gebleven

Antwerp toont grote veerkracht, want drie-vier weken geleden zag de hemel boven de Bosuil er heel wat dreigender uit. Nu staan ze opeens weer op plaats twee. "We hebben getoond dat er kwaliteit in dit elftal zit. Ook voor Kevin (Mirallas) ben ik blij dat hij na die moeilijke week kon scoren. Maar wat de buitenwereld ook beweerde: de sfeer in de groep is altijd fantastisch gebleven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties