De supporters bleven wat op hun honger zitten tijdens Antwerp-Mechelen: "Ze zijn niet gekomen om te voetballen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 4 reacties
De supporters bleven wat op hun honger zitten tijdens Antwerp-Mechelen: "Ze zijn niet gekomen om te voetballen"

Na een mindere periode heeft Antwerp weer aangeknoopt met een 10 op 12 tegen ploegen die we terugvinden in de bovenste regionen van het klassement. Tegen KV Mechelen had de Great Old het niet onder de markt en van het niveau van de partij kregen we het niet warm.

In de eerste helft was het al Antwerp wat de klok sloeg en KV Mechelen kwam pas na het openingsdoelpunt in de match. Voor de neutrale kijker werd het geen memorabele match, maar daar heeft Wesley Hoedt wel een verklaring voor.

"Het was heel duidelijk dat zij niet naar hier zijn gekomen om te voetballen", was de Nederlander scherp na de match. "Zij waren hier alleen om tegen te houden en dat is ze in de eerste helft nog aardig gelukt ook. De weinige kansen die we kregen, waaronder een strafschop, maakten we niet af."

Met de getoonde veerkracht was hij wel blij. "We bleven domineren in de tweede helft en dan zou de goal wel vallen. Als er een ploeg verdiende om te winnen waren wij het wel. Mirallas bewees hoe snel alles kan gaan in het voetbal. De ene week ben je de schlemiel en de week erna de held", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties