Onur Kaya onder de indruk van Antwerp: "Een concurrent voor play-off 1? Zij spelen met Gent en Brugge voor de titel!"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Bosuilstadion
| 27 reacties

Onur Kaya ziet Antwerp als een titelkandidaat

Onur Kaya onder de indruk van Antwerp: "Een concurrent voor play-off 1? Zij spelen met Gent en Brugge voor de titel!"

KV Mechelen moest vrijdagavond in Deurne-Noord de wet van de sterkste ondergaan. Het hield, onder meer dankzij een sterke Thoelen, lang het hoofd boven water, maar uiteindelijk maakte Mirallas het verschil. "Hier verliezen is geen schande", gaf Onur Kaya na de match aan.

“In de eerste helft bleven we beperkt tot het afweren van aanvallen. Na die gemiste strafschop gingen we met 0-0 de rust in en in de laatste 20 minuten, toen we moesten achtervolgen, creëerden we twee grote kansen. Die moet je afmaken als je hier iets wilt rapen”, schetste Onur Kaya het spelverloop in korte lijnen.

Ik zie ze zeker in de top-3 eindigen.

Bovendien schat Kaya Antwerp heel hoog in. “We vatten elke wedstrijd aan om te winnen, maar als je hier komt spelen moet je ze in de eerste plaats opvangen. Deze ploeg is geen concurrent voor play-off 1, ze spelen voor de titel, samen met Club Brugge en Gent”, was hij onder de indruk.

“Het budget, de spelers die ze nog kunnen inbrengen… hier zit gewoon erg veel kwaliteit. Ik zie ze zeker in de top-3 eindigen. Ze hebben hier wel Club Brugge en Gent weggespeeld! Dan is onze nederlaag hier geen schande, al zat er in de slotfase toch meer in”, besloot de 33-jarige middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties