Clement geeft ferme schouderklop aan Zulte Waregem, Dury repliceert: "Ken dat verhaaltje"

Clement geeft ferme schouderklop aan Zulte Waregem, Dury repliceert: "Ken dat verhaaltje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was smikkelen en smullen op woensdagavond aan de Gaverbeek. Voor een quasi uitverkocht Regenboogstadion maakte Essevee het blauw-zwart knap lastig. Propaganda voor het voetbal, zoveel is duidelijk.

"Volgens mij heeft iedereen van deze match genoten", was Philippe Clement duidelijk na de 1-2 zege. "Ik ben vooral blij met deze overwinning. Ik zeg al maanden dat Zulte Waregem een goede ploeg is. Voor mij zijn ze een ploeg voor play-off 1" 

"Heel veel krediet voor hen. Als ze zo blijven spelen de komende weken, dan gaan andere ploegen heel diep moeten gaan om hen opzij te schuiven richting die top-6", aldus nog de oefenmeester van Club Brugge

Daar kopen we uiteindelijk niets mee

Waarop Francky Dury meteen repliceerde: "Hadden we gewonnen, dan krijg je dat schouderklopje misschien niet. Daar kopen we uiteindelijk ook niets mee, ik ken dat verhaaltje ondertussen al vijftien jaar", aldus de coach van Essevee.

Toch was hij tevreden van de wedstrijd die zijn ploeg speelde: "Mijn spelers moeten wel fier zijn op de wedstrijd die ze hebben gespeeld, al mogen ze ook ontgoocheld zijn. Dat hoort ook bij het voetbal, nu moeten we gewoon doordoen en de match tegen Charleroi gaan voorbereiden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties