Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05: De Bruyne - Nainggolan - Vanheusden - Bataille - Lawrence

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05: De Bruyne - Nainggolan - Vanheusden - Bataille - Lawrence
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Bruyne - Nainggolan - Vanheusden - Bataille - Lawrence

Kevin De Bruyne twijfelt over toekomst bij Manchester City, ook Juventus wil de Rode Duivel aantrekken

Manchester City zou met Kevin De Bruyne wel eens hun belangrijkste pion kunnen kwijtspelen. De middenvelder heeft al aangegeven zijn toekomst bij de club te heroverwegen, moest Manchester City gebannen worden van Europees voetbal. (Lees meer)


Jelle Bataille heeft keuze uit Racing Genk en Antwerp

Het was maar een grijs seizoen voor KV Oostende. Tot op de laatste speeldag streed de ploeg om het behoud. Een van de weinige lichtpuntjes dit seizoen was Jelle Bataille, die doorbrak vanuit de eigen jeugd. (Lees meer)


'Radja Nainggolan moet eerste toptransfer voor Newcastle na overname'

Zelf gaat zijn voorkeur uit naar AS Roma, maar vooralsnog is het onzeker waar de toekomst van Radja Nainggolan ligt. De middenvelder heeft er een sterk seizoen opzitten en zou wel eens voor een mooie transfer kunnen staan. (Lees meer)


Zinho Vanheusden kan rekenen op belangstelling van enkele Italiaanse clubs

Bij Standard moeten ze aankomende zomer een vervanger zoeken voor Zinho Vanheusden. De centrale verdediger kan op interesse rekenen van verschillende clubs uit de Serie A en gezien de financiële situatie zal Standard moeten verkopen. (Lees meer)


Trekt James Lawrence de deur achter zich dicht bij Anderlecht deze zomer?

James Lawrence zou niet passen in de plannen van Anderlecht voor komend seizoen. De centrale verdediger mag dus uitkijken naar een nieuwe club. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties