Andere clubs zien de fratsen van Lamkel Zé graag gebeuren: "Ze denken: 'lig nog maar wat dwars, dan zal de prijs wel zakken'"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 10 reacties
Andere clubs zien de fratsen van Lamkel Zé graag gebeuren: "Ze denken: 'lig nog maar wat dwars, dan zal de prijs wel zakken'"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Wat moet men bij Antwerp aanvangen met Lamkel Zé? De Kameroener drijft de bestuurders tot wanhoop en stuurt aan op een vertrek. Antwerp wil cashen voor de Kameroener, maar wie is er bereid om voor zo'n onvoorspelbare spelers veel geld neer te tellen.

Een contractbreuk? Dan verdienen ze niets aan hem. Een oogje dichtknijpen? Geen sterk signaal naar de kleedkamer. Zo snel mogelijk verkopen? Kapitaalvernietiging, want niemand gaat de marktprijs betalen.

Antwerp zal dus toch ergens een toegeving moeten doen als het zich uit deze benarde situatie wil redden. "Als een speler met een ­grote waarde zoiets doet, worden er oogjes dichtgeknepen. Dat zegt iets over hoe sterk je als club staat", legt Willy Reynders uit bij Gazet van Antwerpen. Als voormalig technisch directeur bij Lokeren heeft hij ervaring met vedetten en hun streken.

Zoals Club Brugge met Diagne?

"Wat Club met Diagne deed -sterk ­reageren en zeggen: 'niet met ons'- kan Antwerp niet doen met Lamkel Zé. Dat kan alleen als je niet afhankelijk bent van enkelingen." Clubs die geïnteresseerd zijn in Lamkel Zé zullen het overigens graag zien gebeuren.

"Hoe meer aandacht naar die zaak gaat, hoe meer zijn waarde keldert. Clubs die aan zijn mouw trekken, zullen nu zeggen: 'lig jij nog maar wat dwars bij Antwerp, dan zal de prijs wel zakken'.", besluit Reynders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties