Krépin Diatta doet interesse aanzwengelen met goede prestatie, Clement beseft het ook in zijn reactie en Diatta zelf is kristalhelder

Krépin Diatta doet interesse aanzwengelen met goede prestatie, Clement beseft het ook in zijn reactie en Diatta zelf is kristalhelder

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ban is gebroken bij Club Brugge. Met dank aan onder meer Krépin Diatta, die twee keer scoorde voor blauw-zwart. Rest de vraag: zit hij binnen enkele weken nog bij blauw-zwart? Philippe Clement reageerde na de match tegen Eupen.

UPDATE: Krépin Diatta heeft zelf ook gereageerd richting de pers na de wedstrijd in Eupen. "Ik blijf speler van Club Brugge", gooide hij de geruchten de prullenmand in. "Ik wil heel graag Champions League spelen!"

Met zijn twee doelpunten heeft Diatta zich mogelijk nog meer in de kijker gespeeld van de geïnteresseerde clubs in hem. 

"Hij heeft een heel goed seizoen gehad en toonde vandaag opnieuw zijn goede vorm, waardoor hij belangrijk kon zijn voor de ploeg", aldus coach Philippe Clement over een van zijn jonge goudhaantjes.

25 miljoen euro

"Ik wil van al mijn spelers dat ze graag blijven. Altijd, ik hoop daar hard op. Maar ik weet ook hoe deze wereld werkt", ziet hij de bui mogelijk al hangen.

De voorbije weken en maanden was er wel wat interesse in de winger van Club Brugge, maar blauw-zwart heeft ook voor hem de prijs op 25 miljoen euro gezet. Benieuwd wie dat zal willen betalen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties