Waar blijft de handtekening van Yari Verschaeren? Anderlecht en middenvelder hebben/hadden akkoord, maar hier loopt het al eventjes mis

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
Waar blijft de handtekening van Yari Verschaeren? Anderlecht en middenvelder hebben/hadden akkoord, maar hier loopt het al eventjes mis
Foto: © photonews

Het blijft wachten op de contractverlenging van Yari Verschaeren. Nochtans verliepen de onderhandelingen de voorbije weken in een positieve sfeer. Wat is er dan aan de hand?

Een tweetal weken geleden lieten we al weten dat RSC Anderlecht en Yari Verschaeren een akkoord hadden voor een nieuw contract. Het jeugdproduct zou zijn handtekening zetten onder een overeenkomst tot medio 2024. Dat kan je HIER nog eens nalezen. 

Enig probleem: de krabbel staat nog steeds niet op papier. Bij de punten en komma’s waren er echter enkele meningsverschillen. Al is het nog steeds de wens van Verschaeren om de komende seizoenen in het paars en wit te voetballen. 

De onderhandelingen verliepen constructief, maar (de entourage van) Verschaeren had gehoopt op een lichte loonsverhoging als blijk van waardering. En daar wil het nieuwe bestuur van Anderlecht niet van weten. 

Geen nieuwe opslag

Verschaeren kreeg in 2019 al een significante verbetering van zijn contract. Karel Van Eetvelt en Peter Verbeke zijn dan ook van mening dat er geen ruimte is voor nog hogere cijfers. Eerder kreeg ook Hendrik Van Crombrugge eenzelfde boodschap te horen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties