Didier Lamkel Zé laat zich uit over de heisa: "Ik wil naar Griekenland" en "Morgen zal het het truitje van Beerschot zijn"
Nils Wens
| 203 reacties

Didier Lamkel Zé laat zich op Instagram uit over het feit dat hij met een shirt van Anderlecht aan kwam op Antwerp

Didier Lamkel Zé laat zich uit over de heisa: "Ik wil naar Griekenland" en "Morgen zal het het truitje van Beerschot zijn"

Het is wel duidelijk dat Didier Lamkel Zé wil vertrekken bij Antwerp. Hij kwam vandaag met een shirt van Anderlecht aan op Antwerp en op Instagram gaat hij nog verder. Zo legt hij uit dat het morgen een shirt van Beerschot zal zijn en dat hij naar Griekenland wil.

Lamkel Zé wil duidelijk weg bij Antwerp. Op zijn stories op Instagram laat hij zien dat hij naar Griekenland wil om bij Panathinaikos FC aan de slag te gaan, de ploeg van László Bölöni, ex-trainer van Antwerp

Hij laat zich uit over het feit dat hij vandaag met een shirt van Anderlecht aan kwam op Antwerp. "Morgen zal het een shirt van Beerschot zijn", aldus Lamkel Zé. Daarnaast schrijft hij ook "Ik wil naar Griekenland, het is simpel, ik gaf mijn toestemming, niemand speelt met mijn carrière." Duidelijke woorden van de flankaanvaller. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties