Antwerp toont warm hart en bedankt supporters die inzamelactie voor slachtoffers van het noodweer op poten zette: "Solidariteit kent geen kleur"

Seppe Frans
| 0 reacties
Antwerp toont warm hart en bedankt supporters die inzamelactie voor slachtoffers van het noodweer op poten zette: "Solidariteit kent geen kleur"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Afgelopen week werd ons land getroffen door het noodweer. De verschrikkelijke beelden staan inmiddels op ons netvlies gebrand en lieten een diepe indruk na. De slachtoffers kunnen alvast rekenen op de solidariteit van hun landgenoten, ook in de voetbalwereld.

Want ook bij Antwerp doen ze nu een duit in het zakje, dat viel eerder al te lezen. De supporters bleven niet stil zitten en gingen op zoek naar een manier om steun te bieden. Collectief 86, een vereniging waar alle subgroepen van de harde kern van Antwerp samenkomen tot één collectief, zette een (succesvolle) inzamelactie op poten om de slachtoffers te steunen.

Daarbij vroegen ze aan hun aanhang, en sympathisanten, om zoveel mogelijk hulpgoederen te brengen. Deze oproep werd massaal gevolgd. Volgens de vereniging werden er verschillende vrachtwagens en containers gevuld met ingeleverde spullen. Antwerp bedankt nu de supporters die meehielpen en blikt met trots terug op het project: “Solidariteit kent geen kleuren”, klinkt het op de sociale media van The Great Old.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties