Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09: Ribéry - Lamkel Ze - Thelin - Acolatse

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 06/09: Ribéry - Lamkel Ze - Thelin - Acolatse
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ribéry - Lamkel Ze - Thelin - Acolatse

Officieel: Franck Ribéry tekent bij Salernitana

Dit seizoen keerde Salernitana, na een afwezigheid van 22 jaar, terug naar de Serie A. De Italiaanse promovendus heeft zojuist ook de grootste transfer in de geschiedenis van de club afgerond. Ze haalden niemand minder dan Franck Ribéry. (Lees meer)


Elton Acolatse gaat voor het Turkse

Kent u hem nog? Elton Acolatse speelde tussen 2016 en 2020 voor drie clubs in België voor hij naar Israël vertrok. Nu gaat hij zijn succes beproeven in Turkije. (Lees meer)


OFFICIEEL: Lamkel Zé is weg bij Antwerp en tekende bij Slovaakse DAC

Een zucht van opluchting is waarschijnlijk door de bestuurskamers van Antwerp gegaan. Didier Lamkel Zé is geslaagd voor zijn medische testen bij het Slovaakse DAC en zijn aankondiging staat klaar. (Lees meer)


BREAKING: Thelin verlaat Zweedse nationale ploeg, deal vandaag nog rond
Foto: © photonews

BREAKING: Thelin verlaat Zweedse nationale ploeg, deal vandaag nog rond

Het is bijna zover. Anderlecht heeft nog een transfer te strikken aan uitgaande zijde. Met dank aan de Turkse markt. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 05/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 07/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties