Degryse ziet zwaar gevecht voor drie plaatsjes: "Met Genk hou ik geen rekening meer"

Degryse ziet zwaar gevecht voor drie plaatsjes: "Met Genk hou ik geen rekening meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marc Degryse meent in HLN dat Union SG play-off 1 niet meer gaat missen. Vorig seizoen volstonden 56 punten om erin te zitten. Dat zijn nog vijf zeges en een gelijkspel voor de Brusselaars. Maar wie voor de overige drie plaatsen?

"Club Brugge en Antwerp hebben de kern én de kwaliteiten om mee te dingen", zegt Degryse in HLN. "Da's ook hun ambitie. Maar wie nummer vier wordt... Anderlecht? AA Gent? Union zal Mazzu moeten ontslaan willen die allebei nog play-off 1 spelen."

Anderlecht heeft intussen stabiliteit gevonden. "Kompany heeft alvast het licht gezien: Refaelov staat weer in de ploeg. Niemand die ook maar begreep waarom die plots op de bank was beland. Dat heeft Kompany trouwens punten gekost. Intussen heeft hij wél zijn ploeg gevonden. Hij wisselt minder, en verandert niet meer om te veranderen."

"Ook bij Gent zie je trouwens steeds meer herkenbaarheid en stabiliteit. Je mag het gegeven dat Gent momenteel over de beste verdediging beschikt trouwens niet minimaliseren. Bij een knap huis horen de fundamenten goed te zijn. AA Gent heeft niet zoveel doelpunten nodig om te winnen.

Eén topploeg heeft al te veel achterstand opgelopen, meent hij. "Met Racing Genk hou ik geen rekening meer. Als je weet hoelang het duurt vooraleer een nieuwe trainer zijn stempel kan drukken... Storck heeft heel de boel overhoop gegooid. Zonder veel te kunnen trainen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties