Wie wordt de opvolger van Erik ten Hag bij Ajax? Theo Janssen noemt coach van Belgische topclub

Hendrik Van Wonterghem
| 0 reacties
Wie wordt de opvolger van Erik ten Hag bij Ajax? Theo Janssen noemt coach van Belgische topclub
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het lijkt stilaan een zekerheid dat Erik ten Hag Ajax deze zomer zal verlaten. Maar wie wordt de opvolger van de Nederlandse hoofdcoach in Amsterdam? Volgens Theo Janssen, ex-Ajacied, zou dat wel eens Alfred Scheuder (Club Brugge) kunnen zijn.

In het praatprogramma Studio Voetbal, de Nederlandse equivalent van Extra Time, bracht Janssen de naam van Schreuder naar voor als mogelijke opvolger van ten Hag bij Ajax. "Schreuder vind ik een hele goede trainer. Die heeft ook al bij Ajax gezeten, die zou het misschien kunnen doen met een goede assistent ernaast."

Het is niet de enige opvallende naam die de oud-middenvelder van de Amsterdammers laat vallen. Volgens hem zou ook Ronald Koeman, die eerder dit seizoen nog flopte bij FC Barcelona, een optie zijn. "Misschien zou Koeman het een jaartje kunnen doen met Heitinga ernaast (trainer Jong Ajax, red.) en een paar jonge trainers die hij misschien kan helpen." De tafel barst vervolgens in tranen van het lachen uit. Janssen keert het discussiepunt daarop echter terug naar zijn tafelgasten. "Zoek maar eens een goede trainer nu, ik zou geen enkele kandidaat kunnen noemen waarbij je honderd procent kan zeggen: die moeten ze pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties