Frank Arnesen is vol lof over Cyriel Dessers: "Dessers is van onschatbare waarde geweest"

Frank Arnesen is vol lof over Cyriel Dessers: "Dessers is van onschatbare waarde geweest"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cyriel Dessers speelt volgende week de finale van de Conference League met Feyenoord. Zijn technisch directeur, Frank Arnesen is vol lof over hem. Feyenoord wil zijn optie liggen, maar er moet nog veel besproken worden.

In de eerste helft van het seizoen was Dessers vooral invaller al scoorde hij regelmatig. Sinds hij zijn vaste stek heeft afgedwongen in de basis bij Feyenoord is hij onmisbaar geworden voor de Rotterdammers. In Voetbal International is zijn technisch directeur Frank Arnesen dan ook vol lof over hem. “Dessers is van onschatbare waarde geweest. Het gekke is dat Bryan Linssen voor de winterstop draaide als een tierelier, maar steeds als Dessers erin kwam, scoorde hij. En niet zomaar; hij besliste de ene na de andere wedstrijd. Intussen is de situatie zo dat we nog maar moeten zien of we hem kunnen behouden.”

Feyenoord heeft een optie afgedwongen om hem definitief aan hen te binden voor 4 miljoen euro. Het lijkt dan ook logisch dat Feyenoord dit gaat doen. “Ja, maar dat is niet het enige”, klinkt het. “We hebben ook nog niet met Cyriel over de voorwaarden voor een eventueel langer verblijf kunnen spreken. Doordat zijn transfer echt pas enkele minuten voor het sluiten van de transferdeadline tot stand kwam, was daar geen tijd meer voor. Je begrijpt dus dat we nog alle zeilen bij moesten zetten om zijn tijdelijke overgang überhaupt op tijd rond te krijgen. Bovendien hadden weinigen tot niemand kunnen voorzien dat hij het nu zó goed zou doen. Intussen is de interesse voor hem alleen maar gegroeid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties