KAA Gent blijf hoop koesteren: 'Vanhaezebrouck zat rond de tafel met Casper Nielsen'

Dennis Rosiers
| 25 reacties
KAA Gent blijf hoop koesteren: 'Vanhaezebrouck zat rond de tafel met Casper Nielsen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl de voorbereiding in ons land op volle toeren draait, zit Casper Nielsen 'gewoon' nog bij Union. De Deense middenvelder traint mee met de Brusselaars, maar past voor alle oefenwedstrijden. De droomtransfer blijft vooralsnog echter uit.

De voorbije weken trokken heel wat binnen-en buitenlandse clubs aan de mouwen van Casper Nielsen (28). De Deen had zijn zinnen gezet op Club Brugge, maar blauw-zwart haakte af nadat Mogi Bayat van Union een mandaat kreeg om de transfer te regelen.

Ook KAA Gent wil Casper Nielsen maar wat graag inlijven. De Buffalo's vingen onlangs bot, maar drukken door. Het Nieuwsblad laat weten dat Casper Nielsen deze week rond de tafel zat met Hein Vanhaezebrouck. Een teken aan de wand of business as usual?

Casper Nielsen heeft bij Union een contract tot medio 2024, maar wil deze zomer koste wat kost vertrekken. Op zijn 28ste en na een boerenjaar is het moment daar om de stap hogerop te wagen. Bovendien wil Nielsen zich met het oog op het WK in de kijker spelen bij een hoger aangeschreven club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties