Voetbalbond huldigt drie ex-Rode Duivels voor de match tegen Wales

Voetbalbond huldigt drie ex-Rode Duivels voor de match tegen Wales
Foto: © photonews

De Belgische voetbalbond (KBVB) zal donderdag in het Koning Boudewijnstadion voor de Nations League-wedstrijd tegen Wales drie ex-internationals huldigen.

Het gaat om voormalig internationals Vincent Kompany, Thomas Vermaelen en Mousa Dembélé huldigen. Het is de laatste match van de Duivels op Belgische bodem voor het WK in Qatar (20 november-18 december). Het is de bedoeling een uitwuifmatch te maken. Veel animatie moet daartoe bijdragen.

"Voor onze fans is het een laatste gelegenheid om hun helden in België aan het werk te zien", zei Manu Leroy, de marketing- en communicatiedirecteur in een reactie. "En dat voor de allereerste keer in de officiële WK-outfit. Daarbij pikken ze nog een live song van Max Colombie met Oscar and the Wolf mee. Zo horen ze ons WK-lied voor Qatar live en kunnen ze samen met de andere duizenden supporters in het stadion genieten en al wegdromen van het WK dat binnen twee maanden start."

Vincent Kompany speelde zijn laatste interland in juni 2019 tegen Schotland. Vermaelens laatste wedstrijd was de verloren kwartfinale op het EK tegen Italië vorig jaar. Mousa Dembélé tot slot kam voor het laatst in actie voor de Duivels tegen IJsland, in september 2018.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties