Reactie Van Crombrugge blijft achter coach staan, maar... "Met nog zes minuten te gaan geloofden we er niet meer in. Dat is niet normaal"

Van Crombrugge blijft achter coach staan, maar... "Met nog zes minuten te gaan geloofden we er niet meer in. Dat is niet normaal"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

't Was een kwaaie kapitein Hendrik Van Crombrugge die richting spelerstunnel stapte. Als aanvoerder moest hij wel nog zijn zegje gaan doen voor de camera's. En daar spaarde hij zijn coach, maar niet de spelers.

"Deze spelersgroep heeft altijd achter de coach gestaan en ook vandaag doen we dat nog", aldus Van Crombrugge. "Maar uiteindelijk is het aan ons, de spelers, om te presteren. En dat hebben we weer niet gedaan. Zolang we geen matchen gaan beginnen winnen, wordt het een moeilijke zaak."

Van Crombrugge kon het amper vatten. "Bij 1-2 hebben we de controle over de match en dan pakken we een heel domme rode kaart. We hadden de match in handen. We gaven Zulte Waregem vertrouwen. Maar bij 3-2 en nog zes minuten te spelen, geloofden we er niet meer in dat we iets konden pakken. Dat is niet normaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties