'Chelsea wil verdediger van Monaco'

Redactie
'Chelsea wil verdediger van Monaco'
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Suarez - Coutinho - Bellingham - Bellingham - Fernandez - Gvardiol - Badiashile Mukinayi

'Chelsea wil verdediger van Monaco'

Benoit Badiashile zou Monaco wel eens kunnen verlaten voor een avontuur bij Chelsea. Dat weet The Athletic alvast te melden.

Transfernieuws en Transfergeruchten 24/12

Luis Suarez zou voor het Braziliaanse Gremio gaan voetballen

Volgens de Zuid-Amerikaanse media heeft Luis Suarez een nieuwe club gevonden. De Uruguayaan was vorig seizoen actief bij zijn oude liefde Nacional, maar zou nu transfervrij naar de Braziliaanse club Gremio trekken. (Lees meer)


Man City bindt strijd aan met onder meer Real Madrid

Niet enkel Real Madrid, maar ook Manchester City aast volop op de handtekening van Jude Bellingham. Het kan een leuk opbod worden op die manier.


Verlanglijstje Real is waanzin

Real Madrid heeft een ferm verlanglijstje opgelijst. Daarbij zouden Jude Bellingham, Josko Gvardiol en Enzo Fernandez op het verlanglijstje staan. 


Luis Suarez maakt ferme bocht

Luis Suarez is klaar voor een nieuwe stap. Hij leek op weg naar Mexico, maar zou nu volgens Italiaanse bronnen naar Gremio in Brazilië trekken.


'Coutinho weg bij Aston Villa'

Engelse bronnen spreken over een mogelijk vertrek van Philippe Coutinho bij Aston Villa. Over een mogelijke nieuwe club is nog niets bekend.



Transfernieuws en Transfergeruchten 23/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 25/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties