Vrancken verrast: Geen Onuachu en El Khannouss, ook twee andere sterkhouders moeten vervangen worden tegen Zulte Waregem

Vrancken verrast: Geen Onuachu en El Khannouss, ook twee andere sterkhouders moeten vervangen worden tegen Zulte Waregem

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond sluiten Racing Genk en Zulte Waregem de voetbaldag af. De competitieleider doet dat met heel wat nieuwe namen.

Genk-trainer Wouter Vrancken is normaal gezien niet zo'n grote fan van roteren en behield lange tijd dezelfde basiself. Maar noodgedwongen moet hij wel wisselen. Na de gele kaarten van Munoz en Paintsil waren beide spelers geschorst voor het duel van Zulte Waregem. Hun plaatsen worden ingenomen door Preciado en de nieuwste aankoop Yira Sor.

Tot daar dus geen verrassingen van Wouter Vrancken, die zelf geschorst vanuit de tribune zal moeten meekijken naar het duel tegen Essevee. Maar er zijn weldegelijk verrassingen te melden bij de competitieleider. Zo starten Paul Onuachu en Bilal El Khannouss op de bank bij RC Genk. Nicolas Castro krijgt zijn kans in de basis samen met oude bekende Ally Samatta die bij zijn terugkeer naar Genk nog niet vaak heeft mogen vieren.

De bezoekers van Zulte Waregem starten met Brüls, Vormer en Rommens aan de partij in Genk. Fadera en Gano vormen de aanvalslinie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties