Filip Joos geeft één goede reden waarom Club Brugge en Anderlecht vandaag moeten falen in hun opzet

Filip Joos geeft één goede reden waarom Club Brugge en Anderlecht vandaag moeten falen in hun opzet
Foto: © Photonews

Club Brugge en RSC Anderlecht staan allebei onder hun verwachtingen. Vandaag proberen ze elk op hun manier hun seizoen nog wat te redden.

Club Brugge hoopt op play-off 1, RSC Anderlecht mikt nog op een plaatsje in play-off 2. Allebei staan ze niet waar ze wilden staan en hebben ze de situatie niet zelf in handen. Een pijnlijk seizoen voor de twee topploegen.

Als KAA Gent wint van KV Oostende dan spat de droom van Club Brugge om play-off 1 te spelen hoe dan ook uit elkaar, wat het zelf ook doet tegen KAS Eupen. Eenzelfde verhaal voor RSC Anderlecht met Charleroi.

Filip Joos ziet alvast geen probleem voor de Buffalo’s tegen de kustploeg. Zeker na de goede prestaties tegen West Ham. “Als ze dat niveau benaderen, dan halen ze het tegen Oostende. Ze zouden het ook verdienen”, klinkt het in De Zondag.

Voor Joos zou het zelfs goed zijn dat Club Brugge en Anderlecht hun doel niet halen. “Club Brugge daarentegen mag je toch dé ontgoocheling van het seizoen noemen. Misschien zou het wel beter zijn als ze nu uit de boot vallen. Alleen zo zal de situatie echt doordringen. Woorden die overigens ook voor Anderlecht gelden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties