Ajax ziet het wél: Nederlandse grootmacht wil niet één, maar twee (!) héél belangrijke pionnen van Anderlecht naar Amsterdam halen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Ajax ziet het wél: Nederlandse grootmacht wil niet één, maar twee (!) héél belangrijke pionnen van Anderlecht naar Amsterdam halen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Robin Veldman is niet langer zeker van zijn plaats bij RSC Anderlecht. Jesper Fredberg wil de sportieve staf van paars-wit bemannen met eigen pionnen. En dus lonkt een Europese topclub plots naar twee leden van de Belgische recordkampioen.

We schreven de voorbije dagen al dat Robin Veldman kan rekenen op buitenlandse interesse. Volgens onze bronnen is AFC Ajax - en ze zijn niét de enigen - alvast geïnteresseerd om de Nederlander terug te halen. 

Veldman was tussen 2017 en 2021 al aan de slag bij de jeugd van de Amsterdammers. Ook het management van Ajax heeft de evolutie van Veldman opgemerkt en ziet in de voormalige T1 (ad-interim) van Anderlecht dé geknipte verbindingspersoon tussen bovenbouw en A-elftal.

anderlecht antwerp jean kindermans
© photonews

Op die manier dreigt Ajax niet met één, maar twee belangrijke pionnen van Anderlecht aan de haal te gaan. Ook Jean Kindermans staat nog steeds heel hoog op de Nederlandse verlanglijst. Ook dat vertrek zou een enorme aderlating zijn. 

Cijfers in contract

Kindermans was de voorbije jaren als hoofd van Neerpede verantwoordelijk voor de ontwikkeling én doorstroming van een pak paars-witte goudhaantjes. Fredberg wil hem aan boord houden, maar de cijfers in zijn contract moeten naar beneden. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties