Club Brugge moet opletten: 'Leeds en Porto roeren zich tegenover Duitse geïnteresseerden voor sterkhouder'

Club Brugge moet opletten: 'Leeds en Porto roeren zich tegenover Duitse geïnteresseerden voor sterkhouder'
Foto: © photonews

Club Brugge vond een oplossing voor Mats Rits, die naar Anderlecht vertrok. Maar er zitten nog andere deals in de pijplijn. En ondertussen blijft het ook afwachten dat er geen sterkhouders vertrekken.

Maxim De Cuyper wordt steeds luider genoemd in de wandelgangen. Hij maakte indruk op het EK voor beloften begin deze zomer én bij Westerlo.

Nu is hij na een uitleenbeurt terug bij Club Brugge en ook daar is hij meteen goed begonnen. Het maakt de tongen alvast los.

De Cuyper Maxime
© photonews

RB Leipzig, Werder Bremen en Wolfsburg toonden eerder al interesse in de speler, nu zijn er nog meer namen genoemd. Porto en Leeds zijn de volgende geïnteresseerden.

8 miljoen euro?

En dus wordt het stilaan toch maar uitkijken voor blauw-zwart. En het hart vasthouden tot einde augustus of begin september. De Cuyper wil geen stappen overslaan in zijn ontwikkeling, maar blauw-zwart moet toch opletten.

Zijn contract loopt nog tot 30 juni 2026. Zijn marktwaarde wordt geschat op 5 miljoen euro door Transfermarkt. Leeds zou een bod van acht miljoen euro kunnen overwegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties