Joseph Paintsil doet nieuwe knieval bij KRC Genk

Joseph Paintsil doet nieuwe knieval bij KRC Genk
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Joseph Paintsil zal er donderdag tegen Demirspor niet bij zijn. De Ghanees probeert zich over zijn domme rode kaart te zetten.

KRC Genk speelt donderdag de heenwedstrijd voor een plaatsje in de groepsfase van de Conference League. Het moet daarvoor in twee wedstrijden voorbij Demirspor proberen te geraken.

Dat zal het evenwel moeten doen zonder Joseph Paintsil. De Ghanees pakte in de terugwedstrijd tegen Olympiakos een rode kaart voor natrappen en is geschorst.

“De voorbije dagen waren moeilijk voor mij”, zegt Paintsil aan Het Belang van Limburg. “Ik heb de ploeg in de steek gelaten en moet hieruit leren.” De Ghanees kijkt evenwel al vooruit. “Maar het heeft geen zin om er nog lang bij stil te staan. Ik kan er toch niets meer aan veranderen.”

Hij doet dan ook nog eens een nieuwe knieval. “Ik wil me nogmaals bij iedereen excuseren. Dat de ploeg het donderdag zonder mij zal moeten doen? Ik wens hen alle succes en zal voor hen bidden. Ik weet dat ze kunnen winnen en zal hun grootste supporter zijn. Hopelijk kunnen ze de fans een glimlach op het gezicht bezorgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties