Smullen geblazen vandaag: Super Sunday in de Jupiler Pro League, topclubs willen statement maken

Smullen geblazen vandaag: Super Sunday in de Jupiler Pro League, topclubs willen statement maken
Foto: © photonews

De Jupiler Pro League biedt vandaag spektakel. De topclubs kijken elkaar immers in de ogen. Met Gent-Club Brugge, Union-Antwerp en Genk-Anderlecht zullen de huidige machtsverhoudingen al iets duidelijker worden.

De eerste twee matchen gaan tussen clubs die zich deze week in Europa lieten gelden. In de laatste week van de mercato voor de Europese topcompetities verloren ze - buiten Trésor - alvast geen sterkhouders meer. Gent kon Cuypers en Orban houden. Goed genoeg om Club thuis te kloppen?

Blauw-zwart liet zelfs 40 miljoen lopen voor Nusa. Om maar te zeggen dat ze sterk staan. Ook bij Antwerp niets dan goed nieuws na de contractverlenging van Van Bommel en Vermeeren die niet vertrokken is. Al moeten ze natuurlijk met Toby Alderweireld een sterke pion missen. 

En hoe gaat Genk voor de dag komen tegen Anderlecht? De Limburgers moesten 147 minuten diep gaan in Turkije. En krijgt Brian Riemer zijn zwaar versterkte ploeg aan het voetballen tegen een sterke tegenstander? Het zijn allemaal vragen die vandaag beantwoord zullen worden. Smullen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties