Uitslag lijkt al bekend, zo zal de wedstrijd tussen Anderlecht en OHL eindigen

Zaterdag ontvangt Anderlecht OHL in het Lotto park. Afgaand op de ontmoetingen van afgelopen jaren lijkt het eindresultaat al bekend.

Anderlecht moet zich herpakken na de dramatische tweede helft op Sclessin. De recordkampioen gaf na de rust zomaar een 0-2 voorsprong uit handen tegen Standard. Afwachten of Anderlecht een reactie in huis heeft.

Momenteel staat Anderlecht knap tweede in de stand. De ploeg van Brian Riemer staat op vier punten van leider Union. Om kans te maken op de leidersplaats moet Anderlecht punten blijven pakken. Beginnend met de wedstrijd tegen OHL.

Afgaand op de vorige ontmoetingen lijkt de eindstand geen geheim. De afgelopen drie jaar eindigde de wedstrijd Anderlecht-OHL telkens in een 2-2 gelijkspel. Kan Anderlecht dit seizoen wel de drie punten thuis houden?