Anderlecht beslist wat er met uitvak gebeurt tijdens Clasico zondag en vindt mooie oplossing

Anderlecht beslist wat er met uitvak gebeurt tijdens Clasico zondag en vindt mooie oplossing
Foto: © photonews

Anderlecht schakelde Standard uit in de beker door met 2-0 te winnen in het Lotto Park. Enkele Standard-fans besloten om vijf minuten voor het einde bijna 200 stoeltjes los te rukken, vuurpijlen te werpen en nog veel meer schade toe te dienen.

Standard besloot op zijn beurt meteen om geen fans naar het Lotto Park te sturen. Het leek er eerst op dat het uitvak leeg zou zijn. Anderlecht overwoog om extra tickets te verkopen, maar hier komt uiteindelijk niets van in huis. De schade is te groot volgens de club.

'Door de grote schade en uit veiligheidsoverwegingen kan de club geen extra ticketverkoop organiseren voor de eigen supporters in de uitvakken', staat te lezen op de clubsite.

Maar helemaal leeg zal de tribune in kwestie niet zijn. 'Afhankelijk van hoe de herstellingen verlopen dit weekend, zullen de bewuste tribunes zondag deels gevuld worden met jongeren van partnerorganisaties van het ‘Tous Mauves’-project van RSC Anderlecht, dat kwetsbare jongeren in Brussel ondersteunt, en met leden van onze jeugdploegen.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties