Crisis afgewend: "Wouter Vrancken vindt verrassende oplossing"

Crisis afgewend: "Wouter Vrancken vindt verrassende oplossing"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk won vrijdag met 4-0 van KV Kortrijk. Een broodnodige overwinning voor Wouter Vrancken, waarmee de crisis even afgewend is.

Na de uitschakeling in de Conference League en de bekeruitschakeling was een zege tegen KV Kortrijk nodig om een echte crisis af te wenden.

“Eindelijk heeft Genk eens een reeks neergezet. Tegen Eupen, Cukaricki en Kortrijk verwacht je ook niets minder, maar toch is het belangrijk voor het gevoel”, vertelt Thomas Chatelle aan Het Belang van Limburg.

“Anders dreigde er toch een kleine crisis voor de twee moeilijke wedstrijden tegen Anderlecht en Antwerp die nu volgen. Het is ook positief dat ze opnieuw vlot de weg naar doel vinden. Na Union heeft Genk de beste aanval van de competitie. Met dank aan jongens als Paintsil en Sor.”

Vrancken was tevergeefs op zoek naar wie voor goals moest zorgen. “Met die laatste lijkt Vrancken eindelijk zijn vaste spits gevonden te hebben. Hij heeft lang zitten zoeken met Zeqiri en Arokodare, maar nu lijkt de minst verwachte van de drie het pleit te gaan winnen.”

“Tegen ploegen die ruimte laten, zoals Anderlecht en Antwerp, kan Sor trouwens nog meer profiteren van zijn snelheid. Het wordt interessant om hem tegen die ploegen bezig te zien. Nu wordt het eens tijd voor Genk om te tonen dat ze ook in de toppers kunnen winnen. Dat is hen dit seizoen alleen nog maar op Union gelukt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties