Vanhaezebrouck moet stevig schuiven in elftal, maar ziet groot voordeel tegen Club Brugge

Vanhaezebrouck moet stevig schuiven in elftal, maar ziet groot voordeel tegen Club Brugge
Foto: © photonews

KAA Gent geeft in de Croky Cup Club Brugge partij. Dat zal met een stevig veranderde ploeg zijn voor Hein Vanhaezebrouck en co.

Fofana verkocht en Tissoudali, Hong, Watanabe en Fortuna er niet bij omdat ze met hun nationale ploeg een groot toernooi afwerken. En dat is nog niet alles.

“We hebben ook nog een paar twijfelgevallen”, vertelt Hein Vanhaezebrouck aan Sporza. “Het is niet onze sterkste selectie, maar het is aan de nieuwe jongens om zich te bewijzen. Er zullen een paar jonge spelers meedoen, zoals twee spelers die gisteren nog 90 minuten gespeeld hebben bij Jong Gent.”

Zij krijgen een uitgelezen kans om zich te tonen. “Zij moeten tonen dat ze klaar zijn voor dit niveau en voor een carrière in het voetbal. Dit moment kunnen ze gebruiken om zich te profileren en om mensen te verrassen. Daar kijk ik naar uit.”

Club Brugge beschikt dan weer over een heel brede kern. “Daar moeten we ons tegen weren. Ik hoop dat de motivatie bij mijn spelers alleszins groot is. Ik hoop dat ze niet twijfelen en ik reken ook op de steun van onze supporters. We zullen moeilijke momenten hebben in de match, maar we spelen thuis en met een duwtje in de rug van de fans moeten we erdoor raken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties