'Crystal Palace drukt door voor Genk-sterkhouder, maar ook Spanjaarden kloppen aan in Limburg'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
'Crystal Palace drukt door voor Genk-sterkhouder, maar ook Spanjaarden kloppen aan in Limburg'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans wordt steeds kleiner dat we Daniel Muñoz nog ooit het shirt van KRC Genk zullen zien voetballen. Crystal Palace FC heeft een openingsbod uitgebracht op de 27-jarige flankverdediger. Al is er ook Spaanse interesse.

Volgens de Engelse media heeft Crystal Palace FC tien miljoen euro veil om Daniel Muñoz naar Londen te halen. KRC Genk is echter niet akkoord. De Limburgers hopen nog enkele extra miljoenen uit de brand te slepen. Genk betaalde in 2020 zelfs zo'n vier miljoen euro om hem naar België te halen.

En dan kan concurrentie interessant zijn. Ook Villarreal CF wil de 23-voudig Colombiaans international verleiden. Het spreekt echter voor zich dat de Spaanse subtopper niet zal kunnen tippen aan het Engelse geld.

Eénzijdige optie

Voor de volledigheid: het huidige contract van Muñoz loopt op het einde van het seizoen af. De Smurfen hebben echter een optie om er éénzijdig een jaargang extra bij te voegen. Al wil dat ook meteen zeggen dat de flankverdediger ten laatste deze zomer ten gelde moet gemaakt worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties