Dit is de Belgische topclub die (eventjes) concreet was voor Yorbe Vertessen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Dit is de Belgische topclub die (eventjes) concreet was voor Yorbe Vertessen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er wordt héél hard aan de mouw van Yorbe Vertessen getrokken. Union Berlin drukt door voor de 23-jarige aanvaller. Ondertussen weten we ook welke Belgische club (eventjes) concreet was voor onze landgenoot.

Volgens onze bronnen informeerde RSC Anderlecht naar de voorwaarden van Yorbe Vertessen. De Belgische recordkampioen was ook vorig seizoen al geïnteresseerd, maar toen koos de 23-jarige aanvaller voor een uitleenbeurt aan Union SG.

De concrete interesse van Anderlecht was echter van korte duur. Jesper Fredberg probeerde nog af te dingen tot vier miljoen euro, maar daar was De Lampenclub niet mee akkoord. En de sportief directeur van paars-wit heeft ook een héél duidelijke regel: geen eurocent te veel betalen voor een speler.

In wachtkamer

Union Berlin wil de gevraagde vijf miljoen euro dan weer wel op tafel gooien, maar PSV zorgt zelf voor vertraging. De Nederlanders willen Vertessen laten vertrekken, maar pas nadat ze zelf de handtekening van een vervanger op papier hebben. Het kan dus nog eventjes duren...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties