Celine Van Ouytsel doet straffe bekentenis over Gala van de Gouden Schoen

Celine Van Ouytsel doet straffe bekentenis over Gala van de Gouden Schoen

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel is één van vliegende reporters van het Gala van de Gouden Schoen. Dat doet ze samen met Vincent Fierens.

Twee Antwerpfans die het Gala van de Gouden Schoen mee in goede banen leiden als vliegende reporters. Het zal nog vechten worden om Toby Alderweireld als eerste te feliciteren.

“Het gaat nog een strijd worden tussen ons, want wij zijn allebei Antwerp-supporters en grote fans van Toby Alderweireld. Gelukkig sta ik aan het begin van de loper, daar ga ik een beetje misbruik van maken om Toby als eerste te strikken”, lacht Van Ouytsel bij Het Laatste Nieuws.

Zo’n moment van ontlading bij de winnaar is vaak echter heel onvoorspelbaar. “Iedereen loopt door elkaar. Je moet snel zijn. Da's echt zó rock-'n-roll. En dan moet je nog afwachten of je al die spelers kent…”, doet ze een straffe bekentenis.

“Vorig jaar stapten er mannen van Genk en Union op mij af. Pure stress, ik wist echt niet wie ze waren. Gelukkig kan ik op zo'n moment een beroep doen op de - letterlijke - stemmetjes in mijn oor van de redactie.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties