"Clown": supporters Gent hebben wat te zeggen na opmerkelijke beslissing van burgemeester De Clercq

"Clown": supporters Gent hebben wat te zeggen na opmerkelijke beslissing van burgemeester De Clercq
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gents burgemeester Mathias De Clercq (Open VLD) heeft een ingrijpende beslissing genomen in Gent. Hij heeft nu al verboden dat er supporters zullen mogen aanwezig zijn voor het duel tegen Maccabi Haifa. Die fans kunnen er maar moeilijk om lachen, zoveel is duidelijk.

Op 21 februari neemt KAA Gent het op tegen Maccabi Haifa en voor dat duel worden heel wat spanningen en problemen verwacht. Er zouden mogelijk Palestijnse actievoerders protesteren aan de KAA Gent Arena voor en tijdens het duel tegen de Israëlische ploeg.

Géén supporters toegestaan tijdens Gent - Maccabi Haifa

Om een forfaitnederlaag en/of extrasportieve problemen te vermijden, heeft de burgemeester daarom nu al beslist dat hij geen publiek zal toelaten tijdens het duel tussen Gent en Maccabi. De supporters zijn het er niet mee eens en roeren zich ondertussen al op X.

Zij willen dat de wedstrijd wél met publiek doorgaat en diverse mensen laten al weten dat ze sowieso wél naar het stadion zullen komen. Benieuwd of en hoe dat zal aflopen de komende maand in aanloop naar de wedstrijd zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties