Het wordt héél boeiend: twee teams uit JPL willen Benito Raman uit buitenlandse klauwen houden

Het wordt héél boeiend: twee teams uit JPL willen Benito Raman uit buitenlandse klauwen houden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij heeft zich al verschillende keren vanuit een hopeloze situatie weer in de wedstrijdkern kunnen knokken, maar in 2024 zal hij sowieso niet meer voor RSC Anderlecht spelen. En dus dringt een transfer zich op. Niet minder dan vier clubs zijn al komen aankloppen.

Benito Raman ging niet mee op winterstage met RSC Anderlecht en zijn aflopende contract zal niet worden verlengd. En dus mag de aanvaller op zoek naar een nieuwe werkgever, zodat paars-wit nog iets kan recupereren op hem deze winter.

De loonlast van Raman (1 miljoen euro per jaar) weegt op het budget van paars-wit en dus willen ze hem zeker niet in de weg staan bij een mogelijk vertrek. En dus wordt Raman een koopje voor de geïnteresseerde clubs die hem er graag bij willen.

Bochum, Samsunspor, OH Leuven en KV Mechelen willen Benito Raman

Vanuit het buitenland komt de interesse uit Duitsland (Bochum) en Turkije (Samsunspor), terwijl er ook twee Belgische teams hem volgens Het Nieuwsblad maar wat graag zouden willen inlijven. Zowel OH Leuven als KV Mechelen willen er graag de ex-speler van Standard, Gent en Schalke 04 bij hebben.

Rest de vraag of zij een marktconform loon aan Raman kunnen aanbieden waar die zich zou kunnen in vinden. De komende week/weken zal dat moeten blijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties