Belgische 'ontdekker' van Brian Riemer spreekt klare taal over hem: "Dat weegt heel zwaar"

Belgische 'ontdekker' van Brian Riemer spreekt klare taal over hem: "Dat weegt heel zwaar"
Foto: © photonews

Brian Riemer kwam vorig jaar bij RSC Anderlecht aan. Ariël Jacobs volgt het parcours van de trainer van paarswit met argusogen op.

Ariël Jacobs was de man die destijds Brian Riemer van de beloften doorschoof naar een job als assistent-trainer bij de A-kern van FC Kopenhagen. “Zijn werkethiek en de manier waarop hij jonge spelers beter probeerde te maken, vielen mij meteen op”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Nochtans had Jacobs niet de indruk dat Riemer echt T1 wilde zijn. Hij vroeg constant of het nog mogelijk zou zijn terug te keren naar zijn oude job, mocht het niet lukken als assistent bij de A-ploeg.

Ook op dit moment voelt Jacobs dat Riemer nog niet helemaal zijn draai gevonden heeft bij RSC Anderlecht. Zeker als je volgt wat hij in de pers allemaal zegt.

“Van sommige uitspraken keek ik vreemd op, toen hij zei dat Francis Amuzu de Gouden Schoen kon winnen bijvoorbeeld. Ik denk dat hij wat dat betreft nog de juiste balans aan het zoeken is, maar dat is geen schande. Hij draagt nu de volledige verantwoordelijkheid en bij een club als Anderlecht weegt dat zwaar”, besluit Jacobs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties