Het succes van Union SG verklaard? "Dat is een luxe die een grote club niet heeft"

Het succes van Union SG verklaard? "Dat is een luxe die een grote club niet heeft"

Union SG blijft maar schitteren in de Jupiler Pro League. Ook dit seizoen verrassen ze vriend en vijand met de leiderspositie in de rangschikking.

Royal Antwerp FC, Club Brugge, Anderlecht, KAA Gent en KRC Genk begonnen allemaal met titelambities aan het seizoen, maar het is verrassend Union SG dat op kop van de rangschikking in de Jupiler Pro League staat.

De dagelijkse werking van de club is een goed geöliede machine, met CEO Philippe Bormans, voorzitter Alex Muzio en sportief directeur Chris O’Loughlin. Het succes verklaren zou wel eens daar kunnen liggen.

“Die kleine structuur, met drie man, maakt het uniek en makkelijk om te beslissen en dingen te veranderen. Dat is een luxe die een grote club niet heeft”, maakt Bormans duidelijk in een interview met De Zondag.

Volgens Bormans zorgen de omstandigheden waarin ze kunnen werken en de rol die ze krijgen ervoor dat ze heel veel voldoening hebben van hun werk. Ook de uitdagingen zijn groot, waardoor hun verhaal bijlange nog niet geschreven is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties