rupRupel Boom
sniSK Sint-Niklaas
Datum: 25/09/2005 15:00
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Gemeentelijk Parkstadion Boom
Rupel-Boom pakt punt tegen FCN Sint-Niklaas
Jan Van Looy
| 0 reacties
Rupel-Boom pakt punt tegen FCN Sint-Niklaas
Foto: © SC

Rupel Boom is er niet in geslaagd een eerste overwinning te boeken. Gezien de overvolle gekwetsenboeg moet er tot vervelens toe herhaald worden dat de nul op het bord houden al een groot succes is. Inderdaad, Schaessens, Darcon, Peeters en Verdijck waren niet beschikbaar. Op de bank Van Styvoort en de uit blessure terugkerende Van Beneden en Verstraeten gaven trainer Peeters omzeggens geen selectiekeuzes.

Ondanks alle goede wil moest haast onmiddellijk een tegengoal geslikt worden. De bezoekende poging kaatste echter van paal naar paal om dan in de armen van doelman Engelborghs te belanden. Van geluk gesproken. Beide teams hielden elkaar verder in evenwicht met heel wat pittige duels. Dan weer voerde Rupel Boom het hoge woord, dan weer was het aan de bezoekers om ogenschijnlijk het laken naar zicht toe te trekken. Niemand slaagde er echter in om te scoren.

Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het dus spannender. Wie scoorde, won de partij. Ondanks enkele prangende fases voor beide doelen bleef de brilscore op het bord staan.

Vooraf