KM Torhout
Willebroek-Meerhof
0-2
1-3
1-4
2-4
Datum: 24/09/2005 19:30
Competitie: 2e amateurliga A
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: De Velodroom
Willebroek behaalt eerste overwinning
Jan Van Looy
| 0 reacties
Willebroek behaalt eerste overwinning
Foto: © SC

KM speelde een erbarmelijke wedstrijd. Vandendriessche besloot al heel vroeg in de match op de paal en dit was dan ook het enige wat te noteren viel gedurende de eerste helft. Tegen een niet eens zo sterke tegenstander schiep het geen kansen en kon het zijn wil nooit opdringen.

De bezoekers kenden dan ook nog enorme meeval wanneer Vandegucht al diep in de eerste periode een voorzet kon in doel deviƫren. Hun eerste verschijning voor doel was meteen raak. Toen bezoeker Meire vlak voor de koffie met een prachtig vluchtschot de score kon verdubbelen stond iedereen als aan de grond genageld.

De bezoekers namen bij de start van de tweede helft het laatste sprokkeltje hoop volledig weg, toen De Voeght zo maar vrij mocht inkoppen. De Sutter lukte alsnog de aansluitingstreffer en ook Vandendriessche kreeg nog een reuzekans maar daarmee was de kous volledig af. Tot overmaat van ramp pareerde De Ly de bal in eigen doel zodat het nog enkel wachten was op het laatste fluitsignaal. De ingevallen Delrue scoorde nog een heerlijk doelpunt maar dit was slechts een bittere troost...

KM zoekt nog steeds naar zijn eerste overwinning.

Vooraf