ohlOH Leuven
denFCV Dender EH
Datum: 29/10/2006 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: King Power at Den Dreef
Een efficiënt Dender verslaat OH Leuven
Bart Hermans
| 0 reacties
Een efficiënt Dender verslaat OH Leuven
Foto: © SC

Leuven is er niet in geslaagd om punten af te snoepen van Leider Dender. Het werd uiteindelijk 0-3 met doelpunten van Van Geem,Stuckens en Thiebaut.
 
Leuven begon met een defensievere ingesteldheid dan gewoonlijk. Trainer Brepoels had wat geschoven met zijn elftal en hoopte zo de rechterflank van Dender wat op te vangen. Toch was het Van Geem, de rechtsmidden die door een dekkingsfout alleen voor doel kwam en het openingsdoelpunt kon scoren. Het tweede doelpunt kwam er na een gekraakt schot van Thiebaut dat via Stuckens in doel verdween. Het derde doelpunt kwam er na een center Van Geem richting Thiebaut die beheerst binnenkopte. Dender scoorde zo aan bijna honderd procent. De thuisploeg kreeg ook drie hele goede kansen maar ze werden onbegrijpelijk de nek omgewrongen.
 
Dender blijft zo door de tweede klasse razen terwijl het bij OHL allemaal niet goed loopt. Er zijn wel veel blessures geweest en ze missen in Leuven hun sterkhouders Remy en Berghmans. Ze hopen er dat de komende weken de vlam in de pan zal slaan.