Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Stedelijk Sportstadion
KVSK en Deinze scoren niet
Philippe Crols

KVSK United en SK Deinze hebben gisteren ook hun eerste wedstrijd van de nieuwe competitie in de tweede klasse afgewerkt. Beide teams kwamen niet tot scoren. Het werd dus een brilscore daar in Limburg.

KVSK ging het best van start met goede kansen voor Pereira en Criel, maar de afwerking liet te wensen over, al stond doelman Vandoorne ook sterk te keepen. Aan de overkant kon Cousin een eerste keer gevaarlijk zijn. De wedstrijd was best aangenaam en KVSK kreeg wel de betere kansen, maar gescoord werd er niet in die eerste helft.

Na rust opnieuw hetzelfde spelbeeld met de bezoekende doelman Vandoorne in een hoofdrol. Hij bracht redding op pogingen van Franck en Pereira. Voor Deinze nam Blancre Schurmans onder vuur. Het bleef echter 0-0, want gescoord werd er ook in het slot van de partij niet meer.