Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Freethiel
Beveren kan niet winnen van Luik
De Nijs Michael

Beveren is er gisteren niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden. De Waaslanders bleven op eigen veld steken op een 2-2 gelijkspel tegen Club Luik.

Club Luik kwam op de Freethiel op voorsprong via Callegari. De verdediger kon een voorzet van Kinet tegen de netten koppen. Beveren reageerde nog voor de rust. Van Belle gooide de bal in een bos van spelers en Olguin kon de bal tegen de netten prikken: 1-1.

Ook na de rust scoorde Beveren na een stilstaande fase. Deze keer was het Martens die de bal voor doel dropte, Baghdad kopte zijn team via de paal op een 2-1 voorsprong. Beveren leek op weg naar de overwinning, maar dat was buiten Kimoto gerekend, de Luikenaar bracht zijn team acht minuten voor tijd langszij. Geen van beide teams kwam vervolgens nog tot scoren, waardoor de partij eindigde op een 2-2 gelijkspel.