Volg de match tussen Sporting Lokeren en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

1
We zijn begonnen op Daknam!
We zijn begonnen! Wie trekt het laken naar zich toe?
5
Het eerste schot tussen de palen is van Lokeren. Beridze plaatst de bal in de handen van Vanhamel.
8

Goal
Doelpunt van Loris Brogno (Onbekend Onbekend)
Loris Brogno scoort na een heerlijke actie van Placca! Het staat 0-1 voor de bezoekers.
10
Bijna was het al 0-2. Placca kan alleen op Verhulst af, maar de doelman staat pal. Lokeren is van slag.
16
Knappe bal van Noubissi richting Placca, maar hij trapt van te ver. Verhulst pakt de bal makkelijk.
17

Goal
Doelpunt van Giorgi Beridze (Mickaël Tirpan)
Alles is te herdoen in Lokeren. Uit het niets scoort Beridze de 1-1 na een knappe voorzet van Tirpan.
21
Placca heeft het moeilijk met Tirpan. De rechtsachter kan weer opkomen en nu trapt hij zelf, maar Vanhamel let goed op.
26
Vervangen Ryan Sanusi
Ingevallen Brian De Keersmaecker

28
Amano probeert het met een omhaal, maar de bal gaat over.
32
Holzhauser kreeg een vrije trap op een mooie plaats, maar hij schuift weg, waardoor het niet gevaarlijk kan worden.
34
De Jonghe probeert het eens van zeer ver, maar zijn schot gaat ook ver naast.
35
 Gele kaart voor Lukas Marecek

37
Verhulst gaat naast de bal, waardoor het nog gevaarlijk kan worden. De Jonghe grijpt echter goed in door de bal in hoekschop te trappen.
39
Een enorme kans voor Lokeren! Hajric pakt goed de bal af van De ingevallen De Keersmaecker en geeft de bal aan Beridze, maar Beridze zijn lob valt dan net te laat.
43
Amano heeft er zin in vandaag. Hij dribbelt knap zijn tegenstander en ook zijn voorzet is goed, maar Hajric kan er niet bij. In de rebound trapt Koike net naast.
44
Lokeren probeert nog voor de rust te scoren. Marecek zijn schot wijkt af, waardoor het een hoekschop is.
45

Goal
Doelpunt van Anel Hajrič (Lukas Marecek)
Lokeren zocht en vindt nu ook een doelpunt net voor de rust. Hajric kopt een hoekschop van Marecek knap binnen.
45
Vervangen Euloge Placca Fessou
Ingevallen Dylan Saint-Louis

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - Beerschot: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
17:46
Rust op Daknam!
Lokeren gaat rusten met een 2-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Hajric net voor de rust.
46
Tweede helft begonnen op Daknam!
Kan Lokeren het vasthouden?
47
Marecek trapt van ver en we weten van vorig seizoen dat hij dat kan. Ook nu wordt het zeer gevaarlijk, maar Vanhamel redt de meubelen.
48
Lokeren is goed aan de tweede helft begonnen. Filipovic kan knikken, maar de bal is niet moeilijk voor Vanhamel.
49
 Gele kaart voor Dylan Saint-Louis

50

54
Noubissi kan koppen op een hoekschop, maar het is geen probleem voor Verhulst.
55
Van Damme kopt knap de 3-1 binnen, maar zijn doelpunt wordt afgekeurd voor buitenspel.
57
Het werd even gevaarlijk voor het doel van Verhulst, maar Maes liep buitenspel.
59
Marecek zijn voorzet wordt een schot, waardoor Vanhamel de bal moet wegboksen.
61
Vervangen Jun Amano
Ingevallen Bob Straetman

62
Beridze krijgt een vrije trap op een aardige plek, maar zijn schot gaat over.
63
Een gevaarlijke hoekschop van Holzhauser komt bijna tot bij Dom, maar De Witte gooit zich er nog net tussen.
64
Brogno kreeg alle tijd om uit te halen. Verhulst heeft een goede parade in huis. Beerschot probeert druk te zetten.