Glen De Boeck onder de indruk van één van zijn spelers: "Hij heeft een moeilijke periode gehad, maar hij heeft tegen Beerschot uitstekend gespeeld"

Nils Wens vanuit Lokeren
| 5 reacties
Glen De Boeck onder de indruk van één van zijn spelers: "Hij heeft een moeilijke periode gehad, maar hij heeft tegen Beerschot uitstekend gespeeld"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft dit weekend een knappe overwinning geboekt tegen Beerschot. De Boeck heeft verrast met zijn basiself, want Marecek stond uit het niets aan de aftrap. De trainer van Lokeren was zeer tevreden over zijn wedstrijd.

Lukas Marecek was de voorbije seizoenen één van de eerste namen op het wedstrijdblad bij Sporting Lokeren, maar dit seizoen heeft hij het moeilijk met de aanpassing naar 1B. Hij speelde al in zes wedstrijden mee, maar de laatste weken zat hij vooral op de bank. Het was dan ook een verrassing om hem in de basiself te zien tegen Beerschot.
 

De centrale middenvelder deed het ook verre van slecht. De Boeck deelt deze mening. "Marecek heeft een uitstekende wedstrijd gespeeld. Hij heeft het in het begin moeilijk gehad om mee in het 1B-verhaal te stappen, maar op een gegeven moment heeft hij de knop omgedraaid."

De laatste weken was Marecek sterk bezig op training. "Hij werkt echt hard en ook op training laat hij zich zien. Ik denk dat een goede Lukas Marecek altijd zijn plaats heeft in Lokeren", concludeert De Boeck. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties