Losada teleurgesteld na de nederlaag van zijn ploeg: "We hebben in de tweede helft alles geprobeerd"

Nils Wens vanuit Lokeren
| 8 reacties
Losada teleurgesteld na de nederlaag van zijn ploeg: "We hebben in de tweede helft alles geprobeerd"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft deze namiddag niet kunnen winnen op het veld van Lokeren. Het werd 2-1 voor de thuisploeg. Beerschot kwam wel vroeg op voorsprong, maar Lokeren had het voor de rust nog rechtgezet.

Losada was zichtbaar teleurgesteld na de wedstrijd. “We starten goed aan de wedstrijd en we komen ook op voorsprong, maar na een kwartier zakte de intensiteit en het doelpunt van Lokeren valt wel uit de lucht. Het is jammer dat Tirpan zo vrij mocht opkomen bij de gelijkmaker.”

Beerschot kwam ook nog op achterstand in de eerste helft. “Hajric krijgt te veel ruimte bij de hoekschop en hij mag dan ook vrij binnenkoppen. Dan gingen we rusten met een 2-1 achterstand.”

Alles gegeven

Losada zag een goed Beerschot na de rust. “Mijn spelers hebben in de tweede helft duidelijk alles gegeven om nog te scoren. De laatste 20 minuten hebben we zelfs met 3 verdedigers gespeeld en onze backs probeerden offensief nog een steentje bij te dragen, maar het lukte niet meer om nog te scoren.”

Volgens Losada waren enkele spelers niet 100% fit. “Noubissi was niet de Noubissi van vorige week en Maes was niet 100% fit. Sanusi was net terug uit blessure maar na 18 minuten valt hij opnieuw uit, dus er zijn veel zaken waar we rekening mee moeten houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties