Daar kwam nu ook Lokeren een eerste keer. Koike brengt goed voor maar Navarro raakt de bal niet goed.

Beridze trapt een aardige vrije trap, maar zijn bal gaat net naast.
10
Het antwoord aan de overkant. Grisez gaat knap voorbij Mpati en trapt goed, maar Verhulst heeft een knappe redding in huis.
14
Beerschot krijgt de bal en soms kunnen ze daar mee uitbreken. Vancamp probeert de bal nog voor te leggen, maar Mpati werkt de bal in corner.
15
De bal gaat goed over en weer. Nu kan Beridze voorbrengen, maar Said kan net niet bij de bal.
23
 Gele kaart voor Lukas Marecek

23
De laatste minuten zijn er weinig kansen te noteren. Beide ploegen houden het goed gesloten.
27
Bijna doelgevaar van Lokeren, maar de pass van Mpati wordt een plukbal voor Vanhamel.
31
Noubissi krijgt een enorme kans, maar hij raakt de bal compleet verkeerd.

41
Eindelijk nog eens een doelpoging. Holzhauser kan van ver uithalen, maar de bal gaat net naast.
45+2
0-0 ruststand!
We gaan rusten met een 0-0 tussenstand tussen Beerschot en Lokeren.

Scheidsrechter
Rust
Beerschot - Sporting Lokeren: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
49
Het eerste gevaar komt van Bourdin, maar hij legt de bal naast.
53
Kopbal van Noubissi tegen de lat!
Daar komt Lokeren goed weg! Holzhauser brengt de bal goed voor en Noubissi kan knikken, maar zijn bal gaat tegen de lat.
56
Weer bijna Noubissi! De bal komt tot bij de spits en hij moet de bal naast Verhulst leggen, maar de doelman maakt zich goed breed.
63
Beerschot is duidelijk de betere ploeg in de tweede helft. Grisez komt nu alleen voor doel, maar hij kan de bal niet laag houden.
64
 Gele kaart voor Francisco José Navarro Aliaga

69
Vervangen Francisco José Navarro Aliaga
Ingevallen Bob Straetman

71
Toch nog eens een kans voor Lokeren. De Jonghe haalt van ver uit, maar zijn schot gaat naast.
71
Vervangen Alexander Maes
Ingevallen Brian De Keersmaecker

72
Mooie aanval van de bezoekers. Marecek brengt de bal tot bij Koike en de Japanner trapt op Vanhamel.
74
Beerschot is gevaarlijk op stilstaande fases. Bij een hoekschop wordt net naast het doel van Verhulst gekopt.

76
Marecek kan van ver uithalen, maar Vanhamel brengt goed redding.
80

Goal
Doelpunt van Pierre Bourdin (Onbekend Onbekend)
Wat een vrije trap van Holzhauser! Hij knalt van heel ver op de paal, maar Bourdin is goed gevolgd en scoort in de rebound: 1-0 voor Beerschot.
82
Wat een redding van Vanhamel! Lokeren probeert meteen te reageren via De Witte, maar de doelman houdt Beerschot recht.