Losada teleurgesteld na de wedstrijd tegen Sporting Lokeren: "Als er in de tweede helft één ploeg op het veld stond, waren wij het"

Nils Wens vanuit Antwerpen
| 13 reacties
Losada teleurgesteld na de wedstrijd tegen Sporting Lokeren: "Als er in de tweede helft één ploeg op het veld stond, waren wij het"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot heeft dit weekend dure punten laten liggen tegen Sporting Lokeren. Beerschot was de betere ploeg en ze stonden 1-0 voor, maar in de 93ste minuut kon Beridze alsnog de gelijkmaker scoren voor Lokeren.

Losada zag in de eerste helft veel slordigheden. "In de eerste helft waren er veel slordigheden bij beide ploegen. De passing was niet altijd even goed en de beide ploegen waren wel in evenwicht. We konden een paar keer de achterlijn halen, maar de laatste pass ontbrak."

Losada zag een beter Beerschot in de tweede helft. "Als er in de tweede helft één ploeg op het veld stond, waren wij het. We kregen de beste kansen, maar de paal stond in de weg. Ik heb 14 doelpogingen geteld. Mike heeft maar één redding moeten doen. We scoren een mooi doelpunt, maar door details scoren ze nog de gelijkmaker. Het was een schitterende vrije trap."

Tweede periode

Losada is blij over de eerste matchen van zijn ploeg in de tweede periode. "4 op 6 is positief en we zijn voorlopig ongeslagen. We hebben veel positieve dingen gezien tegen twee goede tegenstanders." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties