Stijn Vreven zeer tevreden met het gelijkspel: "Daar heb ik veel respect voor"

Nils Wens vanuit Antwerpen
| 7 reacties
Stijn Vreven zeer tevreden met het gelijkspel: "Daar heb ik veel respect voor"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren heeft dit weekend 1-1 gelijkgespeeld op het veld van Beerschot. Lang leek de thuisploeg de drie punten thuis te houden, maar Beridze scoorde in het absolute slot alsnog de 1-1.

Vreven was uiteraard zeer tevreden met het late doelpunt. "We werden voor deze match nog weggelachen, maar het punt voelt wel goed. Het is niet gestolen. We hebben goed gespeeld en we halen een punt dankzij een geweldige vrije trap. We hadden daarvoor ook al een goede kans met De Witte."

Vreven heeft mooie woorden voor zijn spelers. "Beerschot had misschien meer kansen, maar mijn ploeg heeft alles gegeven en ze hebben het tactisch perfect gedaan. Na één training het zo invullen is knap en ik heb er respect voor. Het is een heel goed punt waar we mee verder kunnen."

Beerschot

Voor Vreven was het een speciale wedstrijd, want hij keerde terug naar de club waar hij werd ontslagen. "Het komt niet vaak voor dat een trainer een maand later in de andere dug-out zit en het was natuurlijk speciaal om de spelers te zien waar je nog samen mee gelachen hebt, maar ik heb mij gefocust op mijn eigen ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties