Hoe assistent-trainer Will Still een belangrijke rol speelde bij de eerste goal van Noubissi

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Hoe assistent-trainer Will Still een belangrijke rol speelde bij de eerste goal van Noubissi

Marius Noubissi heeft er een hele heenronde op moeten wachten, maar in de eerste match van de terugronde opende hij zijn rekening voor Beerschot dit seizoen. En daarin was een belangrijke rol weggelegd voor assistent-trainer Will Still.

Een doelpuntje na een lange periode van droogte kan voor een spits soms voldoende zijn om het vertrouwen een geweldige boost te geven. Dat is wat Marius Noubissi tegen OH Leuven overkwam, maar zijn doelpunt kwam er pas na een gesprek met assistent-trainer Will Still. Toeval of niet?

En dan de ontlading

In Gazet van Antwerpen legde Still uit hoe hij dat deed. "Ik zei dat hij niet te veel aan dat doelpunt mocht denken, want zo ga je geforceerd spelen. Zet de ploeg op de eerste plaats en die goal zal wel komen, waarschijnlijk op het moment waarop je ze het minst verwacht. Het zal alles zijn behalve een wereldgoal."

"Will staat heel dicht bij de ploeg en hij heeft veel op me ingepraat. Hij was erg belangrijk voor me de laatste maanden", ontkende Noubissi de rol van Still in het verhaal niet. "Dat gesprek in de aanloop naar de match tegen OHL gaf me vertrouwen en een ontspannen gevoel."

Het goaltje kwam er uiteindelijk ook en Noubissi vloog in de armen van Will Still. Is de trein nu weer vertrokken voor de Kameroense spits?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties