Datum: 12/03/2005 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Stade du Tivoli
Wolven onderuit tegen Westerlo
Dieter V.A.
| 0 reacties
Wolven onderuit tegen Westerlo
Foto: © SC

Op Tivoli stond deze speeldag een partij op het programma tussen twee ploegen die niets meer te winnen hadden. Het Kempense Westerlo trok naar de Wolven uit La Louvière.

Westerlo zette in het begin van de eerste helft de meeste druk. In de zesde minuut konden ze deze druk meteen omzetten in een doelpunt. Via een weggekopte hoekschop kwam de bal terecht bij Keenan die geen minuut twijfelde en heerlijk de bal binnen schoot vanop dertig meter. Proto had er geen verhaal tegen. La Louvière kon verder geen gevaarlijke acties opzetten in de eerste helft.

In een evenwichtig tweede helft begin kwam La Louvière op gelijke hoogte. Via een cross van Campi in de 63ste minuut kon Djebbour de bal binnen knikken aan de tweede paal. Welgeteld tien minuten later kon Paas al dan niet buitenspel doorbreken en de bal afleggen voor de meegekomen Brosque. De Australiër tikte beheerst binnen en zo kwam Westerlo opnieuw op voorsprong.

In de slotfase van de partij kregen beide ploegen nog een grote kans. Voor La Lou schoot Campi op drie meter van het doel hoog over. Aan de Westelse zijde trof Jef Delen onbegrijpelijk de paal.

Zo eindigde een matige partij op een 1-2 eindstand in het voordeel van Westel.