Vanmiddag werd er ook weer op Le Cannonier gevoetbald.
Moeskroen ontving middenmoter Westerlo. Bij Moeskroen hadden ze geen keuze, de drie punten moesten en zouden genomen worden. Moeskroen boekte hiermee een belangrijke zege aangezien hekkensluiters Brussels en Oostende beide verloren.

In de beginfase van de wedstrijd trok Moeskroen het spel naar zich toe.
Noukeu en Atalay kwamen dicht bij de openingstreffer maar beide spelers wrongen hun kans de nek om.

Naar het einde van de eerste helft toe verzwakte de partij, Moeskroen kon de druk niet doorzetten en Westerlo leek geen zin te hebben om het tempo naar een hoger niveau te krikken.

Net voor de rust moest Vandendriesche toch een keer zijn armen strekken om een schot van Utaka uit de netten te houden.

Tijdens de rust voerde beide teams enkele wissels door. Moeskroen bracht Siljak in en bij Westerlo werden Coelho en Vanarwegen in de strijd gegooid ten nadele van Utaka en Keenan.

In de 46ste minuut bracht Siljak, Moeskroen al op een 1-0 stand. Siljak stond nog maar een halve minuut op het veld en bracht zijn club op voorsprong, van een geweldige rentree gesproken.

Enkele minuten later stevende Siljak weer op doel af maar vond op zijn weg Mario Verheyen. Verheyen kreeg voor deze overtreding een rood karton onder zijn neus geschoven. Westerlo moest nog een ganse tweede helft met zijn tienen verder.

De tweede helft verliep verder met zwak voetbal langs beide kanten. Toch wist Moeskroen de zege nog veilig te stellen door drie minuten voor tijd nog tweemaal te scoren. Ditmaal via Noukeu en weer diezelfde Siljak.